top of page
Untitled design (11).png

ENTERTAINMENT PENTRU EVENIMENTE UNICE

WhatsApp Image 2023-03-21 at 22.39_edited.jpg

Serviciile noastre

Serviciile noastre sunt menite să transforme evenimentele în experiențe de neuitat. Cu activități personalizate pentru miri, divertisment interactiv pentru invitați și programe speciale pentru cei mici, ne asigurăm că fiecare moment este plin de distracție și bucurie. Cu experiența și creativitatea noastră, suntem alegerea perfectă pentru a aduce magia la nunți și evenimente private.

WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.24.18.jpg

Galerie
foto

Descoperiți magia și emoția momentelor noastre speciale. Echipa noastră este dedicată să facă fiecare eveniment memorabil. Iată cum oferim o experiență de neuitat pentru toate tipurile de invitați.

Testimoniale

"O echipa senzationala - super relaxați, amuzanți și incredibil de talentați în a menține voia bună a invitaților. Din start, comunicarea cu Maria și Robert a fost facilă. Au înțeles perfect atmosfera pe care ne-o dorim și s-au asigurat că jocurile sunt personalizate în stilul nostru. Ne-au citit gândurile! Atenția la detalii și disponibilitatea lor de a personaliza totul au făcut experiența de neuitat.

În nunții, Maria și Robert și-au demonstrat creativitatea și i-au făcut pe toți să râdă și să se distreze de minune. Știau exact cum să îi distreze pe toți fără să facă pe cineva să se simtă stânjenit. S-au comportat ca parte din gașcă, făcând glume și reușind să scoată ce e mai bun din fiecare. Dar nu doar că au făcut o treabă fantastică cu jocurile și divertismentul, ci ne-au ajutat și cu alte aspecte organizatorice în culise, astfel încât programul serii a fost cursiv cap-coada.

Recomandam 100% echipa Indago. Nu sunt doar niște organizatori obișnuiți de jocuri și divertisment pentru nunți, ci devin sufletul petrecerii, asigurându-se că toată lumea se distrează din plin iar mirii sunt mereu puși intr-o lumină bună."

FLP_5118.jpeg

- Mara Bucur & Ion Ciobanu

bottom of page