top of page

Ce spun clienții noștri

FLP_5118.jpeg
Ne-au citit gândurile!
Un review de 10/10 este prea puțin
363394715_6309332582512790_8410489026989824776_n.jpg

"O echipa senzationala - super relaxați, amuzanți și incredibil de talentați în a menține voia bună a invitaților. Din start, comunicarea cu Maria și Robert a fost facilă. Au înțeles perfect atmosfera pe care ne-o dorim și s-au asigurat că jocurile sunt personalizate în stilul nostru. Ne-au citit gândurile! Atenția la detalii și disponibilitatea lor de a personaliza totul au făcut experiența de neuitat.

În nunții, Maria și Robert și-au demonstrat creativitatea și i-au făcut pe toți să râdă și să se distreze de minune. Știau exact cum să îi distreze pe toți fără să facă pe cineva să se simtă stânjenit. S-au comportat ca parte din gașcă, făcând glume și reușind să scoată ce e mai bun din fiecare. Dar nu doar că au făcut o treabă fantastică cu jocurile și divertismentul, ci ne-au ajutat și cu alte aspecte organizatorice în culise, astfel încât programul serii a fost cursiv cap-coada.

Recomandam 100% echipa Indago. Nu sunt doar niște organizatori obișnuiți de jocuri și divertisment pentru nunți, ci devin sufletul petrecerii, asigurându-se că toată lumea se distrează din plin iar mirii sunt mereu puși intr-o lumină bună."

- Mara Bucur & Ion Ciobanu

"Cred că un review de nota 10/10 este prea puțin pentru a exprima încantarea oaspeților și ușurința în comunicare cu cei de la Indago. Începând cu jocurile foarte faine care garantează amuzamentul oaspeților, la activitățile care generează amintiri de neuitat, la liniștea părinților atunci când copii lor se simt bine în prezenta unor profesioniști - "dacă nu ar fi fost Indago, n-am fi reușit să stăm atât de mult la nuntă".

Comunicarea, profesionalismul, implicarea, voia buna fac din Indago un partener serios și de încredere, iar colaborarea cu ei o reală plăcere.

Orice eveniment pe care îl voi face, primul telefon va fi la Indago, sa fiu sigur de prezenta lor și succesul evenimentului.

Cum ziceam, un review este prea puțin pentru a transmite intru totul experiența Indago, trebuie sa o incercati cu toții!"

- Roxana & Victor Ionescu

image00010.jpeg
Copiii au fost foarte încântați!

"Niște oameni super faini, din toate punctele de vedere.

 

Am comunicat ușor, au făcut tot ceea ce au promis, și am primit multe laude pentru kids corner - copii au fost foarte încântați, și trust me, nu am avut copii ușor de impresionat

Îi recomandăm din tot sufletul!"

- Ami Fazacaș

bottom of page